Nya naturnära tomter och radhus

Med naturskönt läge, intill naturreservat och eklandskap, i skogen eller nära Hjälmarens strand, finns snart möjlighet att bygga ditt drömboende. En egen villa i lantlig, traditionell stil. Kanske ett rött hus med sadeltak och vita knutar. Eller i en annan färg som smälter varsamt in i omgivningen. Vi förbereder nu för ett trettiotal nya tomter i Framnäs och Annelund samt radhus vid Ekeby gård med säljstart hösten 2022. Bara 7,5 km från Örebro centrum! Är du intresserad? Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

Tidslinje

Försäljning

Försäljning

12 oktober 2022

Försäljning av Ekeby gård  

Vi säljer nu Ekeby gårds mangårdsbyggnad med tomt samt tomten intill där drängstugan stått. Visning hålls lördagen den 15 oktober.

Kontakta gärna Lejons Mäkleri för mer information och budgivning.

Lejons Mäkleri – Ekeby gård

Lejons Mäkleri – Almby 13:917

Läs mer »
Anbudstävling

Anbudstävling

22 september 2022

Anbudstävling för parhusmark  

Nu startar anbudstävling för mark avsedd för i huvudsak parhus i Framnäs. Ungefär 20-25 bostäder ryms inom Almby 13:906-13:915. Tävlingen genomförs i två steg. Intresseanmälan för det första skedet ska vara inne senaste den 3 november 2022. I början av 2023 vet vi vilken byggherre som vunnit.

Ladda ner anbudsinbjudan här.

Ladda ner bilaga 1: Detaljplan Framnäs

Ladda ner bilaga 2: PM Geoteknik

Ladda ner bilaga 3: Resultat borrhål
Läs mer »
Ekeby Almby vid Hjälmarens strand med cirka 20 minuters cykelavstånd från Örebro centrum.
Karta
Framnäs och Annelund

Intresseanmälan

Boka dig för vårt nyhetsbrev så informerar vi fortlöpande om vad som händer i projektet. Som prenumerant får du information om säljstart för varje delprojekt och även hur försäljningen kommer att gå till. Vi kommer inte att använda dina uppgifter till något annat än detta nyhetsbrev och kommunikation kring de aktuella tomterna och radhusen.

Jag är intresserad av:

Kontakt

Att köpa en tomt och bostad kan vara ett stort steg från där du står idag. Vi vill att du ska ta ett beslut och fortsätta ha en riktigt bra magkänsla även efteråt. Därför svarar vi gärna på frågor du kan tänkas ha. Hör av dig, via mail eller telefon, så hjälper vi dig.

  Roger Kjellberg
011-21 65 99
070-921 65 99
roger-(d_)-_kjellberg-(_sm3Remove)-_-(_a)-_lundbergs-(d_)-_se